Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare site

Utilizarea site-ului: accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Site-ul www.dirtgear.ro este marca inregistrata apartinand DIRT GEAR S.R.L., o companie romaneasca cu sediul in Floresti, str. Stadionului, nr. 11B, Jud. Cluj nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/849/2018. CUI 38981756, si se supune legilor din Romania.

Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Ne rezervam dreptul de a:

  • face modificari si actualizari ai acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor;
  • de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software.

Ultima versiune valida a termenilor si conditiilor de utilizare va fi intotdeauna cea disponibila online, pe site.

Tot continutul site-ului www.dirtgear.ro este proprietatea DIRT GEAR S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente regasite in site, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana fizica, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o comanda.

Client – persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii.

Vanzator - societatea comerciala DIRT GEAR S.R.L,

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica. 

Politica de vanzare online

Pentru a plasa o comanda ferma pe www.dirtgear.ro trebuie sa va inregistrati. Inregistrarea presupune creearea unui cont de utilizator.

Pentru motive justificate ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care consideram ca in baza conduitei sau a activitatii dvs. pe site, actiunile ar putea prejudicia in vreun fel www.dirtgear.ro. Pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate va rugam sa ne contactati.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

În cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnica ori neconformitati constatate in momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la aceasta situatie și vom rambursa sumele plătite de catre Dvs. pentru acest produse in decurs de cel mult 5 zile.

Actualizarea site-ului se face zilnic si pentru a evita orice neplaceri care ar putea sa apara, disponibilitatea unui produs comandat in stocul real al magazinului on-line va fi comunicata catre dumneavoastra conform pasilor mentionati anterior. In cazul in care doriti un produs care nu se afla pe stoc, putem onora cererea dumneavoastra pe baza de precomanda, dupa ce am agreeat, in prealabil si in scris, cu dumneavoastra acest lucru. 

Imaginile de pe site au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, dimensiunile sau modelele desenate pe produse, gradul de accesorizare, etc. Pot exista situatii, in care datele de pe site referitoare la un produs sunt afisate eronat din diverse motive (tehnice, erori umane de introducere a datelor, etc).Unele specificatii sau pretul pot fi modificate fara preaviz.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Returnarea Produselor Cumparate

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

• ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

• ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) impreuna cu o copie a Facturii de achizitie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 5 de zile de la Retur prin transfer bancar.

Transport Produsele sunt livrate prin Fan Curier sau Sameday, iar costul transportului revine in sarcina clientului. Pentru comenzi mai mari de 100 lei livrarea este gratuita* in Romania. Exceptie fac livrarile catre localitati in afara ariei de acoperire a Fan Curier sau Sameday. *Gratuitatea se aplica doar pentru colete de cel mult 4kg. In cazul coletelor ce depasesc greutatea suportata de noi, kilogramele suplimentare vor fi achitate de catre client odata cu taxele de ramburs. O estimare de cost pentru transport o puteti face accesand urmatorul link: https://www.fancourier.ro/en/estimare-cost/

Plata ramburs la livrarea coletului

Plata se face la curier in momentul in care vi se livreaza coletul cu comanda dumneavoastra. Factura aferenta comenzii se afla in colet sau o sa fie trimisa prin e-mail. Taxele pentru modalitatea de transport/plata aleasa sunt afisate in faza finala a comenzii si vor fi adaugate la valoarea totala a comenzii.

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre noi beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

2X diferenta*

Nu vrem sa lasam preturile sa stea in calea distractie tale si dorim sa avem cele mai bune preturi pentru tine si distractia ta atunci cand cumperi de pe www.DirtGear.ro, asa ca iti vom reduce de doua ori diferenta daca gasesti in alta parte un pret mai ieftin.

* nu mai mult de 10% din valoarea produsului.

Pentru a beneficia de aceasta reducere, te rugam sa ne faci doavada unui pret mai mic in alta parte, la acelasi produs prin intermediul unui COMENTARIU sau contactandu-ne la adresa de mail contact [at] dirtgear.ro in momentul in care lansezi comanda pe site-ul nostru.

Mentionam ca produsul al carui pret este mai mic in alt magazin concurent nu trebuie sa faca obiectul unei actiuni de reducere de pret, promotii, lichidari de stoc, soldare, resigilare.

Termenii de utilizare a newsletter-ului 

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de catre noi este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. 

Protectia datelor cu caracter personal si politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, DIRT GEAR are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezati.

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale de identificare, de facturare si de livrare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine (feedback) sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre.

Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing şi publicitate, statistica, operare magazin online/onorearea contractului la distanta care rezulta in urma unei comenzi efectuate (emitere documente contabile, livrare produse, comunicare client - vanzator). Dupa incheierea contractului, puteti solicita prin formularul de contact, stergerea contului generat, lucru care duce la stergerea datelor salvate in cont. Daca ati optat si pentru primirea de materiale publicitare, iar intre timp doriti anularea acestui serviciu puteti oricand sa selectati "Ma dezabonez" de la serviciul respectiv din formularul care se afla pe prima pagina sau din newsletterul primit.

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive este posibil sa externalizam unele din ele, de exemplu campaniile de notificare prin partenerul nostru mailchimp.com, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale. Toate datele sunt stocate automat intr-o baza de date, pe un server securizat cu conexiune ssh sub o parola cu nivel ridicat de securitate.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datele cu caracter personal • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale; • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa; • Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege; • Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege; • Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim; • Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator; • Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila; • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Politica privind fișierele cookies

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor mogazinului online www.dirtgear.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor. Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat. Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul. Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate. Un cookie este format din două părți:

  1. numele cookie-ului; și
  2. conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv. Cookie-urile sunt utilizate pentru:

  • îmbunătățirea utilizării acestui magazin online, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acestuia de către utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizat acest magazin online;

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

  • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
  • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștegerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”). Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet. Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți:

  • Google Analytics: pentru analiza traficului și obținerea de statistici anonime privind modul de utilizare a site-ului.

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet mai dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia. Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău. Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricareia din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Modul de solutionare al litigiilor

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. Comisia Europeana are implementata o platforma de solutionare online a litigiilor, unde partile pot solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online.

 

Produs adăugat la lista de dorințe

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea lor. Nu colectam date personale în afara celor fără de care serverul și magazinul online nu pot funcționa.