Castile Fox cu sitemul MIPS: Protectie excelenta impotriva fortelor de rotatie - Dirt Gear

MIPS, este un Sistem de Protecție Multi-Direcțională Împotriva Impactului, este o tehnologie care a revoluționat designul și siguranța căștilor. Sistemul MIPS este conceput pentru a proteja împotriva forțelor de rotație care pot apărea în timpul unei căderi sau impact, ceea ce poate provoca leziuni cerebrale chiar dacă casca absoarbe impactul inițial.

Brandul Fox a fost lider în designul și siguranța căștilor de mulți ani, iar căștile lor echipate cu MIPS sunt printre cele mai bune de pe piață. Un model notabil este casca Fox Proframe MIPS.

Casca Proframe MIPS este o cască de bicicletă de munte full-face care oferă o protecție excelentă pentru ciclismul agresiv. Aceasta are un design ușor și foarte ventilat, cu 24 de deschideri Big Bore care direcționează aerul prin cască pentru a te menține răcoros chiar și în cele mai toride zile.

Sistemul MIPS din casca Proframe este integrat în linerul EPS, care este stratul de spumă care absoarbe de fapt impactul. Stratul MIPS se află între cască și linerul EPS și permite căștii să se rotească ușor pe cap în timpul unui impact, ceea ce ajută la reducerea forțelor de rotație care pot provoca leziuni cerebrale.

În plus față de sistemul MIPS, casca Proframe mai are și sistemul Varizorb Multi-Densitate. Acest sistem folosește o combinație de densități diferite de spumă pentru a oferi o protecție excelentă împotriva impactului, menținând în același timp un design ușor.

Alte caracteristici ale Proframe MIPS includ un liner detașabil și lavabil, o vizieră ajustabilă și o cataramă magnetică Fidlock care face ușor să fixezi și să îndepărtezi cască cu o singură mână.

În general, casca Fox Proframe MIPS este o alegere excelentă pentru oricine caută o cască de bicicletă de munte de performanță ridicată care oferă o protecție de top împotriva forțelor de rotație. Cu combinația sa de tehnologii MIPS și Varizorb, precum și cu designul său ușor și bine ventilat, este o cască care te va menține în siguranță și confortabil pe cele mai dificile trasee.

Alte căști Fox echipate cu MIPS, în afară de modelul Proframe.

Fox Dropframe MIPS

Casca Fox Dropframe MIPS este o cască open-face de bicicletă de munte, care este perfectă pentru cicliștii care preferă mai multă libertate de mișcare și o mai bună ventilare. Această cască oferă o protecție excelentă, datorită sistemului MIPS care reduce forțele de rotație și a carcasei ABS cu densitate mare, care protejează împotriva impactului. De asemenea, are o vizieră reglabilă și o cataramă Fidlock magnetică pentru o fixare ușoară.

Fox Speedframe MIPS

Casca Fox Speedframe MIPS este o cască full-face de bicicletă de munte, care oferă o protecție excelentă împotriva forțelor de rotație și a impactului. Această cască are un design ușor și foarte ventilat, cu 20 de deschideri și canale de aer care direcționează aerul prin cască pentru a te menține răcoros. De asemenea, are o vizieră ajustabilă și un liner detașabil și lavabil.

Fox Flux MIPS

Casca Fox Flux MIPS este o cască de bicicletă all-mountain, care oferă o protecție excelentă împotriva forțelor de rotație și a impactului. Aceasta are un design ușor și ventilat, cu 14 deschideri care direcționează aerul prin cască. Sistemul MIPS este integrat în linerul EPS, iar căștii i se pot adăuga accesorii suplimentare, precum o vizieră suplimentară sau un sistem de lumină pentru vizibilitatea pe timp de noapte.

Brandul Fox ofera o gamă largă de căști de motocross, echipate cu tehnologia MIPS.

Fox V3 MIPS

Casca Fox V3 MIPS este o cască premium pentru motocross, care oferă o protecție excelentă împotriva forțelor de rotație și a impactului. Aceasta are un design ușor și ventilat, cu 14 deschideri de aer care mențin aerul în mișcare. Sistemul MIPS este integrat în linerul EPS, care absoarbe impactul, iar căștii i se pot adăuga accesorii suplimentare, precum o vizieră suplimentară sau un sistem de comunicare.

Fox V1 MIPS

Casca Fox V1 MIPS este o cască de motocross, care oferă o protecție excelentă împotriva forțelor de rotație și a impactului. Aceasta are un design ușor și ventilat, cu 9 deschideri de aer care direcționează aerul prin cască pentru a menține rider-ul răcoros. Sistemul MIPS este integrat în linerul EPS, iar căștii i se pot adăuga accesorii suplimentare, precum o vizieră suplimentară sau un sistem de comunicare.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, o cască Fox echipată cu tehnologia MIPS îți va oferi o protecție superioară împotriva forțelor de rotație și a impactului. Este important să alegi o mărime potrivită pentru a asigura o fixare adecvată și o protecție optimă. Asigură-te că verifici specificațiile produsului și că urmezi recomandările producătorului pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună protecție posibilă.

Produs adăugat la lista de dorințe

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea lor. Nu colectam date personale în afara celor fără de care serverul și magazinul online nu pot funcționa.