Gama FLEXAIR de la FOX - Dirt Gear
Gama FLEXAIR de la FOX

Nu lăsa niciodată căldura să te incetinească!

Setul de echipamente Fox Flexair au o reputație. Combină cele mai avansate materiale și tehnici de construcție pentru a oferi o potrivire, confort și performanță fără egal. FLEXAIR a fost creat pentru a ține pasul cu evoluția motocrossului. Această gamă premium folosește proprietăți de întindere, astfel încât fiecare mișcare să se simtă naturală și confortabilă, iar tehnicile de construcție permit articolelor de îmbrăcăminte să funcționeze fără probleme cu corpul uman.

MANAGEMENTUL UMIDITĂȚII

Țesătura este fabricată pentru a-ți spori confortul

• Evită transpirația rapidă

• Te menține uscat și confortabil

• Se usucă repede pentru a preveni șifonarea

ÎNTINDERE

Materialul nostru stretch all-way oferă o gamă completă de mobilitate.

• Extrem de durabil

• Mobilitate sporită

• Timp rapid de uscare

Înainte de toate confort și libertate de miscare

Plăcerea de a te da oricând, oriunde, în condiții de căldură, determină cerințe suplimentare pentru tine și echipamentul tău. Căldura mare, umiditatea sufocantă și transpiratiile neplăcute nu numai că aduc disconfort, ci scad nivelul distractiei. Noul set de echipamente FLEXAIR a fost conceput pentru a-ți maximiza confortul și a-ți oferi libertate de mișcare. Motocrossul pe timpul verii poate fi brutal. Pregătește-ți ieșirile din timpul verii cu setul de echipamente FLEXAIR și oferă-ți un avantaj și o plăcere de a te da.

Găseste libertatea în munți impreuna cu un MTB

Ieșirea la o tură cu MTB-ul este forma perfectă de evadare. Deci, ultimul lucru de care ai nevoie sunt uneltele care îți distrag atenția atunci când încerci să evadezi. Echipamentele FLEXAIR sunt atât de confortabile încât uiți că le porți, cu o combinație de materiale foarte ușoare, cu o întindere înaltă și cu o senzație aerisită, îți oferă o experiență de MTB pe care nu ai mai simțit-o niciodată înainte. Echipează-te cu FLEXAIR la tura ta cu MTB-ul.

Produs adăugat la lista de dorințe

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea lor. Nu colectam date personale în afara celor fără de care serverul și magazinul online nu pot funcționa.